logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: FOLIN-CIOCALTEU ASSAY
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2011
Autorzy: Magdalena Człapka-Matyasik, Anna Gramza-Michałowska, Małgorzata Fejfer, Jan Jeszka
Tytuł: Total antioxidant capacity and total polyphenol content of the selected plant products measured by DPPH, ABTS and Folin-Ciocalteu methods
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2011, vol. 61, Suppl.1, s. 65
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Tytuł zeszytu: EuroFoodChem XVI Translating food chemistry into health benefits: Conference Proceedings Gdańsk 6th-8th July, 2011. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 października 2016].
Angielskie słowa kluczowe: antioxidant potential ; polyphenols ; plant food ; DPPH ; ABTS ; Folin-Ciocalteu assay
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP