logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ENTEROCOCCUS FAECIUM
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Bożena Danyluk, Jerzy Stangierski
Tytuł: Thermoresistance and regeneration of heat-damaged E. faecium PCM 1859 in a medium with reduced pH value
Źródło: Fleischwirtsch. Int. - 2017, vol. 32, 1, s. 62-65, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0179-2415
Angielskie słowa kluczowe: Enterococcus faecium ; thermoresistance ; pH ; pasteurization ; canned-food
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2017
Autorzy: Bozena Danyluk, Jerzy Stangierski
Tytuł: Auswirkungen auf die Hitzeresistenz und Regenerationsfähigkeit von hitzegescha~adigtem E. faecium PCM 1859 : Untersuchungen an pasteurisierten Fleischkonserven mit abgesenktem pH-Wert
Źródło: Fleischwirtschaft. - 2017, 8, s. 98-102, il., bibliogr., Zsfassung., abstr.
p-ISSN: 0015-363X
Polskie słowa kluczowe: konserwy mięsne ; termoodporność ; Enterococcus faecium ; pasteryzacja
Angielskie słowa kluczowe: Enterococcus faecium ; thermoresistance ; pH ; pasteurization ; canned food
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: GER
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.139
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2013
Autorzy: Bożena Danyluk, Jerzy Stangierski, Hanna Gajewska-Szczerbal, Jan Pyrcz
Tytuł: Impact of environmental water activity on E. faecium thermoresistance and possibility of regeneration of heat-damaged cells in pasteurised canned meat
Źródło: Eur. Food Res. Technol. - 2013, vol. 235, iss. 6, s. 1041-1047, bibliogr.
p-ISSN: 1438-2377 e-ISSN: 1438-2385
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 26 listopada 2013].
Angielskie słowa kluczowe: thermoresistance ; Enterococcus faecium ; water activity ; pasteurization
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.387
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP