logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EUROP CLASSIFICATION
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2012
Autorzy: Marek Stanisz, Piotr Ślósarz, Ryszard Steppa
Tytuł: Post-slaughter carcass evaluation in whiteheaded mutton sheep according to the EUROP classification
Źródło: Afr. J. Biotechnol. - 2012, vol. 11 (75), s. 14017-14024, il., bibliogr.
p-ISSN: 1684-5315
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 czerwca 2014].
Angielskie słowa kluczowe: lambs ; carcass composition ; EUROP classification
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2005
Autorzy: Marek Stanisz, Adam Gut
Tytuł: Tissue composition of carcass in lambs classified according to the EUROP carcass evaluation system
Źródło: Ann. Anim. Sci., Suppl. - 2005, no. 2, s. 173-176, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Tytuł zeszytu: Quality and meat present situation and perspectives in its improvement.
Polskie słowa kluczowe: owce ; klasyfikacja EUROP ; wartość rzeźna
Angielskie słowa kluczowe: sheep ; EUROP classification ; slaughter value
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP