logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: EMAS
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Władysława Łuczka, Bartosz Marchwacki
Tytuł: Bariery wdrażania i funkcjonowania Europejskiego Systemu Ekozarządzania i Audytu w niemieckich browarach
Źródło: Zesz. Nauk. Politech. Śl., Organ. Zarz. - 2014, z. 71, s. 219-230, il., bibliogr.
p-ISSN: 1641-3466
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 lipca 2015].
Polskie słowa kluczowe: system zarządzania środowiskowego ; EMAS ; bariery ; browarnictwo
Angielskie słowa kluczowe: environmental management system ; EMAS ; barriers ; brewing
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2013
Autorzy: Alina Matuszak-Flejszman, Barbara Hadryjańska, Justyna Górna
Tytuł: Changes in environmental management after Poland's entry to the EU - the examples of the dairy sector
Źródło: Pol. J. Environ. Stud. - 2013, vol. 22, no. 3, s. 781-791, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-1485
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 12 sierpnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: przedsiębiorstwa mleczarskie ; system zarządzania środowiskowego ; ekologizacja przedsiębiorstw
Angielskie słowa kluczowe: dairy companies ; environmental management system ; ecologization of companies ; environmental policy ; ISO 14001 ; EMAS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.600
Punktacja MNiSW: 15.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2007
Autorzy: Barbara Hadryjańska
Tytuł: Zarządzanie środowiskiem w przedsiębiorstwach mięsnych w Wielkopolsce
Źródło: Folia Univ. Agric. Stetin., Oecon. - 2007, 49(258), s. 39-47, il., bibliogr.
p-ISSN: 1643-7683
Polskie słowa kluczowe: EMAS ; ISO 14000 ; przedsiębiorstwa mięsne ; zarządzanie środowiskiem
Angielskie słowa kluczowe: EMAS ; ISO 14000 ; meat companies ; environmental management
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP