logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CYMBOPOGON CITRATUS
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: Dominik Kmiecik, Joanna Kobus-Cisowska, Ewa Flaczyk, Bartosz Kulczyński, Monika Przeor, Adrianna Frączek
Tytuł: Palczatka cytrynowa (Cymbopogon citratus L.) jako składnik nowej żywności bioaktywnej
W: Innowacyjne rozwiązania w technologii żywności i żywieniu człowieka / Red. Tomasz Tarko, Iwona Drożdż, Dorota Najgebauer-Lejko, Aleksandra Duda-Chodak.
Adres wydawniczy: Kraków : Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2016
Szczegóły: s. 156-165, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-937001-8-9
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 29 września 2016].
Polskie słowa kluczowe: palczatka cytrynowa ; Cymbopogon citratus ; nowa żywność
Angielskie słowa kluczowe: Cymbopogon citratus ; novel food
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP