logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CU
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2005
Autorzy: Anna Gramza, Rafał W. Wójciak, Józef Korczak, Marzanna Hęś, Julia Wiśniewska, Zbigniew Krejpcio
Tytuł: Influence of the Fe and Cu presence in tea extracts on antioxidant activity
Źródło: Electron. J. Pol. Agric. Univ. [Dokument elektroniczny]. - 2005, vol. 8, iss. 4, art. 30, il., bibliogr.
http://www.ejpau.media.pl/volume8/issue4/art-30.html
e-ISSN: 1505-0297
Uwagi: Topic: Food Science and Technology.
Angielskie słowa kluczowe: tea extracts ; Camellia sinensis ; Cu ; Fe ; polyphenols ; sunflower oil ; Rancimat test
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP