logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: CLA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2017
Autorzy: Agata Biadała
Tytuł: CLA naturalnie występujący w produktach mlecznych - budowa i właściwości funkcjonalne
Źródło: Mlecz. Technol. - 2017, 1, s. 48-49, il.
p-ISSN: 2450-6877
Polskie słowa kluczowe: mleczarstwo ; CLA
Angielskie słowa kluczowe: dairy ; CLA
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2003
Autorzy: Anna Gramza, Józef Korczak
Tytuł: Czy CLA chroni tluszcz w ukladach in vitro?
Źródło: Żyw. Człow. Metab. - 2003, R. 30, nr 3/4, s. 1050-1054, il., bibliogr.
p-ISSN: 0209-164X
Polskie słowa kluczowe: CLA ; kwas linolowy ; emulsje tłuszczowe ; nadtlenki ; TBA
Angielskie słowa kluczowe: CLA ; linoleic acid ; adipose emulsion ; peroxides ; TBA
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP