logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: BRETTANOMYCES BRUXELLENSIS
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2009
Autorzy: Małgorzata Lasik, Małgorzata Gumienna, Jacek Nowak
Tytuł: Charakterystyka metabolizmu glukozy i fruktozy u drożdży Brettanomyces bruxellensis w warunkach modelowych
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2009, t. 42, nr 3, s. 356-362, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: drożdże ; Brettanomyces bruxellensis ; kwas octowy
Angielskie słowa kluczowe: yeasts ; Brettanomyces bruxellensis ; acetic acid
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2009
Autorzy: Małgorzata Lasik, Małgorzata Gumienna, Jacek Nowak
Tytuł: Ocena dynamiki i wydajności procesu produkcji kwasu octowego z glukozy z użyciem drożdży Brettanomyces bruxellensis
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2009, t. 3, z. 4, art. 142, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/pub/art_3_142.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Nauki o Żywności i Żywieniu.
Polskie słowa kluczowe: Brettanomyces bruxellensis ; kwas octowy ; bioreaktor
Angielskie słowa kluczowe: Brettanomyces bruxellensis ; acetic acid ; bioreactor
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP