logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: 2-DE
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2011
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Tytuł: Differentiation of pork and beef from meat mixtures and processed products on the basis of skeletal muscle myosin light chain isoforms
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2011, vol. 61, Suppl.1, s. 100
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Tytuł zeszytu: EuroFoodChem XVI Translating food chemistry into health benefits: Conference Proceedings Gdańsk 6th-8th July, 2011. - Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: skeletal muscles ; myosin light chains ; meat authenticity ; 2-DE ; MS
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2009
Autorzy: Magdalena Montowska, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Bożena Grześ, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska, Wojciech Kapelański, Maria Bocian
Tytuł: Diversity of meat quality of heavy pigs with respect to the rate of post-mortem glycolytic and protein changes
Źródło: Pol. J. Food Nutr. Sci. - 2009, vol. 59, no. 4, s. 315-323, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-0322
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 5 grudnia 2014].
Angielskie słowa kluczowe: heavy pigs ; meat aging ; drip loss ; shear force ; 2-DE ; MALDI-TOF MS
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2007
Autorzy: M. Montowska, E. Pospiech
Tytuł: Application of two-dimensional electrophoresis in relation to species identification of meat
W: Proceedings of 53rd International Congress of Meat Science and Technology / Ed. by Guanghong Zhou, Weili Zhang.
Adres wydawniczy: [B.m.] : China Agricultural University Press, 2007
Szczegóły: s. 629-630, il., bibliogr.
ISBN: 978-7-81117-239-3
Angielskie słowa kluczowe: species identification ; chicken ; duck ; pork meat ; beef ; 2-DE
Charakt. formalna: ZRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP