logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: 1-OCTEN-3-OL
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2009
Autorzy: Renata Zawirska-Wojtasiak, Marek Siwulski, Sylwia Mildner-Szkudlarz, Erwin Wąsowicz
Tytuł: Studies on the aroma of different species and strains of Pleurotus measured by GC/MS, sensory analysis and electronic nose
Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2009, 8 (1), s. 47-61, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 czerwca 2019].
Polskie słowa kluczowe: Pleurotus aromat ; 1-okten-3-ol ; chiralność ; ocena sensoryczna ; nos elektroniczny
Angielskie słowa kluczowe: Pleurotus aroma ; 1-octen-3-ol ; chirality ; sensory testing ; electronic nose
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP