logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZIELIŃSKA KRYSTYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2005
Autorzy: Andrzej Potkański, Włodzimierz Nowak, Magdalena Kostulak-Zielińska, Krystyna Zielińska
Tytuł: Additives of bacteria and enzymes blend preparation to ensilaged red clover and grass
Tytuł równoległy: Dodatki bakteryjno-enzymatyczne w zakiszaniu koniczyny czerwonej i koniczyny czerwonej z tarwami
Źródło: Pr. Komis. Nauk Rol. Komis. Nauk Leś. - 2005, t. 98/99, s. 367-371, bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0079-4708
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2005
Autorzy: Agnieszka Gubała, Andrzej Potkański, Katarzyna Raczkowska-Werwińska, Krystyna Zielińska
Tytuł: Effect of additives on the quality of silages and course of fermentation in rumen assayed in vitro technique (batch culture)
Tytuł równoległy: Wpływ konserwantów na jakość kiszonki i przebieg procesów fermentacyjnych w żwaczu techniką in vitro (batch culture)
Źródło: Pr. Komis. Nauk Rol. Komis. Nauk Leś. - 2005, t. 98/99, s. 381-385, il., bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0079-4708
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2005
Autorzy: Andrzej Potkański, Krystyna Zielińska, Magdalena Kostulak-Zielińska, Włodzimierz Nowak, Katarzyna Raczkowska-Werwińska, Agnieszka Gubała
Tytuł: The quality of silage from grasses and alfalfa-grass mixtures ensiled with inoculants and changes in the content of reducing sugars in the course of fermentation
Źródło: Pr. Komis. Nauk Rol. Komis. Nauk Leś. - 2005, t. 98/99, s. 373-379, il., bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0079-4708
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP