logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAWADZKA BEATA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2004
Autorzy: Marian Urbaniak, Beata Zawadzka, Andrzej Frankiewicz, Andrzej Łyczyński
Tytuł: Wpływ dodatku chronionej metioniny i lizyny na wydajność i skład mleka maciorek w środkowej fazie laktacji
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2004, z. 20, s. 59-62, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Żywienie zwierząt a jakość produktów
Polskie słowa kluczowe: owce ; maciorki ; okres laktacji ; żywienie zwierząt ; dodatki paszowe ; metionina chroniona ; lizyna chroniona ; wydajność mleka ; mleko owcze ; skład chemiczny
Angielskie słowa kluczowe: sheep ; ewes ; protected methionine ; protected lysine ; milk productivity ; milk yield ; sheep's milk ; chemical composition
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2000
Autorzy: Beata Zawadzka, Marian Urbaniak
Tytuł: Rola wybranych aminokwasów w syntezie białka mleka
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 9, s. 165-172, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Prace naukowe Studium Doktoranckiego przy Wydziale Hodowli i Biologii Zwierząt Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego w Poznaniu 2000 r.
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2000
Autorzy: Marian Urbaniak, Andrzej Frankiewicz, Andrzej Łyczyński, Zbigniew Sobek, Małgorzata Kulik, Beata Zawadzka
Tytuł: Wpływ żywienia i masy ubojowej na skład chemiczny masy ciała netto tryczków rasy merynos polski
Źródło: Rocz. Nauk. Zootech., Supl. - 2000, z. 6, s. 294-298, bibliogr.
p-ISSN: 0137-1657
Uwagi: Tytuł zeszytu: Jubileusz 50-lecia Instytutu Zootechniki "Bezpieczna żywność wyzwaniem dla nauk zootechnicznych", Balice, 24.05.2000 r., Doniesienia naukowe: II. Wpływ czynników środowiskowych na jakość produktów pochodzenia zwierzęcego.
Polskie słowa kluczowe: owce ; owca merynos polski ; jagnięta ; tryczki ; żywienie zwierząt ; masa ubojowa ; masa ciała netto ; skład chemiczny MCN ; wartość energetyczna MCN
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP