logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZALEWSKA ANITA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2017
Autorzy: Maria Różańska, Radosław Dembczyński, Wojciech Białas, Anna Olejnik, Anita Zalewska, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Extraction and characterisation of anthocyanins obtained from lingonberry fruit
W: Current trends in commodity science : 14th IComSC'17, 19th-22nd June 2017, Poznań, Poland, Book of abstracts / Eds. Daniela Gwiazdowska, Urszula Samotyja, Krzysztof Juś.
Adres wydawniczy: Poznań : Faculty of Commodity Science Poznań University of Economics and Business, 2017
Szczegóły: s. 98
ISBN: 978-83-943304-7-7
Uwagi: 14th International Commodity Science Conference - Current Trends in Commodity Science, Faculty of Commodity Science, Poznan University of Economics and Business, 19th-22nd June 2017.
Angielskie słowa kluczowe: extraction ; anthocyanins ; antioxidant activity ; lingonberry
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2017
Autorzy: Maria Różańska, Radosław Dembczyński, Wojciech Białas, Anna Olejnik, Anita Zalewska, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Extraction and purification of anthocyanins of lingonberry fruit
W: Current trends in commodity science : Food safety and analysis of bioactive substances / Ed. Hanna Śmigielska.
Adres wydawniczy: Poznań : University of Economics and Business, Faculty of Commodity Science, 2017
Szczegóły: s. 60-74, il., bibliogr., abstr., streszcz.
ISBN: 978-83-94206-1-9
Polskie słowa kluczowe: ekstrakcja ; antocyjany ; aktywność przeciwutleniająca ; borówka brusznica
Angielskie słowa kluczowe: extraction ; anthocyanins ; antioxidant activity ; lingonberry
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2017
Autorzy: M. Różańska, R. Dembczyński, M. Archacka, W. Białas, A. Olejnik, A. Zalewska, G. Lewandowicz
Tytuł: Charakterystyka i otrzymywanie antocyjanów z owoców borówki brusznicy
Tytuł równoległy: Extraction and characterization of anthocyanins obtained from lingonberry fruit
W: Food: today and tomorrow. XXII Sesja Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności : 5 th International Session of Young Scientific Staff, May 18-19th 2017 Szczecin.
Adres wydawniczy: [Szczecin] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 67-70, bibliogr.
ISBN: 978-83-935477-9-1
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP