logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ZAJĄC MARTA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2013
Autorzy: Marzanna Hęś, Anna Jędrusek-Golińska, Danuta Górecka, Joanna Kobus-Cisowska, Marta Zając
Tytuł: Badanie wiedzy żywieniowej osób z celiakią i uczuleniem na gluten z terenu Poznania
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. - 2013, t. 94, nr 2, s. 389-392, il., bibliogr.
p-ISSN: 1895-4316
Uwagi: Publikacja dostepna również online [Dostęp: 26 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: celiakia ; gluten ; żywność bezglutenowa
Angielskie słowa kluczowe: coeliac disease ; gluten ; gluten-free food
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP