logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYSŁOUCH WIKTOR
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2008
Autorzy: Jan Zabielski, Wiktor Wysłouch, Jacek Kijowski
Tytuł: Analiza czynników istotnych dla skutecznego zarządzania bezpieczeństwem i jakością w wybranych procesach produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego
W: Kontrola zagrożeń żywności auditowanym i certyfikowanym systemem ISO 22000/HACCP / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskiej-Radziejewskiej.
Inf. o wydaniu: Wyd. 2 uaktual. i poszerz.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008
Szczegóły: s. 88-106, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-514-7
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Jan Zabielski, Wiktor Wysłouch, Jacek Kijowski
Tytuł: Analiza czynników istotnych dla skutecznego zarządzania bezpieczeństwem i jakością w wybranych procesach produkcji żywności pochodzenia zwierzęcego
W: HACCP, ISO 22000 - zagrożenia żywności, funkcjonowanie, auditowanie i certyfikowanie systemu / pod red. Jacka Kijowskiego i Renaty Cegielskiej-Radziejewskiej.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2006
Szczegóły: s. 72-90, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-7160-442-3
Polskie słowa kluczowe: żywność ; bezpieczeństwo żywności ; system HACCP ; żywność pochodzenia zwierzęcego ; produkcja żywności ; zagrożenia mikrobiologiczne ; zagrożenia chemiczne ; procesy technologiczne ; kontrola jakości
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP