logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WYLEGAŁA SYLWIA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2006
Autorzy: Włodzimierz Nowak, Jędrzej Jaśkowski, Sylwia Wylegała
Tytuł: Wpływ żywienia w okresie przejściowym na rozród krów mlecznych
Źródło: Med. Weter. - 2006, vol. 62, nr 6, s. 632-636, bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line na stronie czasopisma "Medycyna Weterynaryjna"
Polskie słowa kluczowe: bydło ; krowy mleczne ; żywienie zwierząt ; okres przejściowy ; glukoza ; węglowodany ; rozród zwierząt
Angielskie słowa kluczowe: cow ; transition period ; NEFA ; glucose ; carbohydrates
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2005
Autorzy: Włodzimierz Nowak, Andrzej Potkański, Andrzej Zachwieja, Tadeusz Szulc, Sylwia Wylegała, Katarzyna Werwińska
Tytuł: Wpływ dodatku ekstraktu ziół w żywieniu na poziom immunoglobulin w surowicy i wyniki wychowu cieląt
Źródło: Med. Weter. - 2005, vol. 61, nr 9, s. 1049-1051, il., bibliogr.
p-ISSN: 0025-8628
Polskie słowa kluczowe: bydło ; cielęta ; żywienie zwierząt ; dodatki ziołowe ; ekstrakty ziołowe ; surowica krwi ; immunoglobuliny ; poziom immunoglobulin ; wyniki odchowu ; pobranie paszy ; przyrosty dobowe
Angielskie słowa kluczowe: herbs ; feeding calves ; immunoglobulins
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.259
Punktacja MNiSW: 10.000
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2005
Autorzy: Andrzej Potkański, Dariusz Hertig, Harri Miettinen, Włodzimierz Nowak, Sylwia Wylegała
Tytuł: The effect of biological and chemical additives on fermentation and aerobic stability of grass-clover silage
Tytuł równoległy: Wpływ dodatków biologicznych i chemicznych na przebieg fermentacji i stabilność tlenową kiszonek z koniczyny czerwonej z trawami
Źródło: Pr. Komis. Nauk Rol. Komis. Nauk Leś. - 2005, t. 98/99, s. 359-365, il., bibliogr., streszcz.
p-ISSN: 0079-4708
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 3.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP