logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WROBLEWSKA KATARZYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Jaroslaw Czubinski, Katarzyna Wroblewska, Mariusz Czyzniejewski, Paweł Górnaś, Piotr Kachlicki, Aleksander Siger
Tytuł: Bioaccessibility of defatted lupin seed phenolic compounds in a standardized static in vitro digestion system
Źródło: Food Res. Int. - 2019, vol. 116, February 2019, s. 1126-1134, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0963-9969
Uwagi: Publikacja dostępna również on-line [Dostęp: 31 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: lupin seeds ; phenolic compounds ; flavonoids ; in vitro digestion ; bioaccessibility ; mass spectrometry ; protein digestibility
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 3.579
Punktacja MNiSW: 140.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP