logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WOJTOWICZ E
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2018
Autorzy: S. Mildner-Szkudlarz, R. Zawirska-Wojtasiak, A. Siger, M. Różańska, E. Wojtowicz
Tytuł: Natural compounds from grape by-products enhance nutritive value and reduce formation of CML in model muffins
W: FAT 2018: Euro-Global Conference on Food Science, Agronomy and Technology : Theme: Current Trends and Future Perspectives in the Food Sector: From novel concepts to industrial applications, September 20-22, 2018, Rome, Italy.
Adres wydawniczy: Rome : [b.w.], 2018
Szczegóły: s. 55
Charakt. formalna: ZSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP