logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WIŚNIEWSKA ZUZANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 7



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/7
Rok: 2017
Autorzy: Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
Tytuł: Zmiany i wady jakościowe mięsa
Źródło: Hod. Trzody Chlew. - 2017, 1/2, s. 56-59, il.
p-ISSN: 1425-9648
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/7
Rok: 2017
Autorzy: Anita Zaworska, Zuzanna Wiśniewska
Tytuł: Źródła białka w żywieniu prosiąt
Źródło: Hod. Trzody Chlew. - 2017, 7/8, s. 10-14, il.
p-ISSN: 1425-9648
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/7
Rok: 2017
Autorzy: Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Andrzej Rutkowski, Zuzanna Wiśniewska
Tytuł: Rodzime białko vs soja z importu
Źródło: Top Agrar Pol., Dod. spec. Top Świnie. - 2018, 5, s. 20-23, il.
p-ISSN: 1232-6879
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/7
Rok: 2017
Autorzy: Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Anita Zaworska, Zuzanna Wiśniewska, Andrzej Rutkowski
Tytuł: Aktualny stan badań nad efektywnością stosowania krajowych źródeł białka w żywieniu trzody chlewnej
W: Zalecenia żywieniowe dotyczące stosowania krajowych pasz wysokobiałkowych pochodzenia roślinnego dla świń i drobiu / Pr. zbior. pod red. Andrzeja Rutkowskiego.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : APRA, 2017
Szczegóły: s. 123-133, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-948962-0-1
Liczba arkuszy: 0,56
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/7
Rok: 2017
Autorzy: Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Piotr Gulewicz, Zuzanna Wiśniewska, Andrzej Frankiewicz
Tytuł: Optymalizacja procesu fermentacji nasion łubinu wąskolistnego odm. Neptun w kierunku uzyskania produktu o wyższej wartości pokarmowej
Źródło: Zesz. Nauk. Uniw. Przyr. Wroc., Rol. - 2017, 120 (nr 623), s. 71-83, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1897-2098
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 lutego 2018].
Polskie słowa kluczowe: łubin wąskolistny ; fermentacja ; bakterie ; drożdże ; skład chemiczny
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 9.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
6/7
Rok: 2016
Autorzy: Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
Tytuł: Witaminy - ważny aspekt w żywieniu drobiu
Źródło: Hod. Drob. - 2016, 9, s. 36-40, il.
p-ISSN: 1425-963X
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
7/7
Rok: 2016
Autorzy: Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
Tytuł: Dzikie świnie Azji i Afryki - cz. 2
Źródło: Hod. Trzody Chlew. - 2016, 7/8, s. 48-51, il.
p-ISSN: 1425-9648
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP