logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WIŚNIEWSKA Z
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Z. Wiśniewska, M. Kasprowicz-Potocka, A. Zaworska-Zakrzewska, E. Kicka, A. Kreuschner
Tytuł: The effect of different methods of processing lentil seeds on their nutritional value
W: Third International Legume Society Conference ILS3: Legumes for human and planet health : 21-24 May 2019, Poznań, Poland, Book of abstracts.
Adres wydawniczy: Poznań : Fundacja UAM w Poznaniu, 2019
Szczegóły: s. 165
ISBN: 978-83-950380-1-3
Angielskie słowa kluczowe: lentils ; processing ; nutritional value
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2019
Autorzy: Z. Wiśniewska, M. Kasprowicz-Potocka, A. Zaworska-Zakrzewska, S. Kaczmarek, M. Hejdysz, A. Rutkowski
Tytuł: Mycological profile of national soybean seeds varieties
W: Third International Legume Society Conference ILS3: Legumes for human and planet health : 21-24 May 2019, Poznań, Poland, Book of abstracts.
Adres wydawniczy: Poznań : Fundacja UAM w Poznaniu, 2019
Szczegóły: s. 94, bibliogr.
ISBN: 978-83-950380-1-3
Angielskie słowa kluczowe: soybean ; mycotoxins ; seed infestation
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2017
Autorzy: A. Zaworska, M. Kasprowicz-Potocka, T. Kołata, Z. Wiśniewska, M. Hejdysz, A. Rutkowski
Tytuł: A comparative study of the chemical composition and nutritional value of the domestic soybeans seeds
Tytuł równoległy: Badanie porównawcze składu chemicznego i wartości odżywczej krajowych nasion soi
W: XXIX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA "Nauka praktyce - praktyka nauce" : 18-20.09.2017, Tarnowo Podgórne, Poland, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: [B.m] : [b.w.], 2017
Szczegóły: s. 150-151
Polskie słowa kluczowe: nasiona soi ; skład chemiczny ; wartość odżywcza
Angielskie słowa kluczowe: soybeans seeds ; chemical composition ; nutritional value
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP