logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WASYŁYSZYN M
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1995
Autorzy: M. Jankiewicz, Z. Kędzior, J. Michniewicz, A. Pruska-Kędzior, A. Mikołajek, M. Wasyłyszyn
Tytuł: Stosunki wodne w cieście jako czynnik kształtujący jakość pieczywa. Znaczenie układu białkowego i koloidów hydrofilowych
W: Osiągnięcia i perspektywy technologii żywności : XXVI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Łódź 12-13 września 1995, Streszczenia referatów i doniesień.
Adres wydawniczy: Łódź : Politechnika Łódzka, 1995
Szczegóły: s. 33
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP