logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: WALKOWSKI ALEKSANDER
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2014
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Aleksander Walkowski, Ewa Voelkel, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Wpływ dodatku NaCl na właściwości reologiczne skrobi sieciowanych
Źródło: Postępy Nauk. Technol. Przem. Rol.-Spoż. - 2014, t. 69, nr 1, s. 14-28, bibliogr.
p-ISSN: 2083-5809
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 czerwca 2016].
Polskie słowa kluczowe: skrobie sieciowane ; właściwości reologiczne ; NaCl
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 2.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2012
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Jacek Anioła, Aleksander Walkowski, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Ocena strawności diet zawierających skrobie modyfikowane typu RS w badaniach na szczurach
Źródło: Biul. IHAR. - 2012, nr 266, s. 57-64, il., bibliogr.
p-ISSN: 0373-7837
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 marca 2015].
Polskie słowa kluczowe: badania in vivo ; skrobia oporna ; strawność
Angielskie słowa kluczowe: digestibility ; in vivo researches ; resistant starch
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2005
Autorzy: Hanna Śmigielska, Grażyna Lewandowicz, Aleksander Walkowski
Tytuł: Wpływ dodatku mikroelementów na właściwości uzytkowe skrobi utlenionych
W: Technologia i Biotechnologia Żywności - teraźniejszość i przyszłość : XXXVI Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Szczecin, 13-14 września 2005, Streszczenia referatów i doniesień.
Adres wydawniczy: Szczecin : Akademia Rolnicza, 2005
Szczegóły: s. 23
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP