logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: VAN DER LINDEN E
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2014
Autorzy: A. Makowska, M. Rybak, M. Binder, Z. Kędzior, E. Van der Linden, L. Sagis
Tytuł: Comparison of the wetting properties of flour and wedge protein obtained from grain of selected cereal species
W: COST ACTION FA1001: The application of Innovative Fundamental Food-Structure-Property Relationships to the Design of Foods for Health, Wellness and Pleasure; WG1+WG2+WG3 meeting: "The Nano, Micro, Macro Confluence in Food Structure for Health, Wellness And Pleasure" : National Institute of Research and Development for Food Bioresources, Bucharest, Romania, February, 27-28, 2014, Book of extended abstracts / Comp. by Kirsi Jouppila, Gabriela Iordachescu and Laura Piazza.
Adres wydawniczy: Bucharest : Editura Academica, 2014
Szczegóły: s. 11-13, il., bibliogr.
ISBN: 978-973-8937-80-2
Angielskie słowa kluczowe: wheat ; einkorn ; emmer ; triticale ; rye ; flour ; wedge protein ; gluten ; wetting angle
Charakt. formalna: POS
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP