logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: THANH-BLICHARZ JOANNA LE
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2017
Autorzy: Paulina Maciejewska, Joanna Le Thanh-Blicharz
Tytuł: Badanie hydrolizy enzymatycznej komercyjnych skrobi zwykłych w postaci granularnej
W: Postępy nauk przyrodniczych / Pr. zbior. pod red. Katarzyny Mikołajczak.
Adres wydawniczy: Poznań : Samorząd Studencki Wydziału Rolnictwa i Bioinżynierii UPP, 2017
Szczegóły: s. 234-254, il., bibliogr., streszcz.
ISBN: 978-83-947926-1-9
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 10 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: enzymy ; hydroliza ; kleikowanie ; reologia ; SEM ; skrobia
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/4
Rok: 2016
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Wioletta Błaszczak, Artur Szwengiel, Dominik Paukszta, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Molecular and supermolecular structure of commercial pyrodextrins
Źródło: J. Food Sci. - 2016, vol. 81, no. 9, s. 2135-2142, il., bibliogr.
p-ISSN: 0022-1147 e-ISSN: 1750-3841
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 16 września 2016].
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.815
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/4
Rok: 2015
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Hanna Śmigielska, Agnieszka Makowska, Jacek Lewandowicz, Zuzanna Małyszek
Tytuł: The rheological characteristics of qxidized porous starches fortified with Fe 2+ ions
W: Current trends in commodity science : new trends in food quality, packaging and consumer behavior / Ed. Krzysztof Juś, Joanna Jasnowska-Małecka, Olga Bińczak.
Adres wydawniczy: Poznań : University of Economics and Business. Faculty of Commodity Science, 2015
Szczegóły: s. 59-68, il., bibliogr.
ISBN: 978-83-938018-8-6
Polskie słowa kluczowe: skrobia porowata ; skrobia utleniona ; żelazo
Angielskie słowa kluczowe: porous starch ; oxidised starch ; iron
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2012
Autorzy: Joanna Le Thanh-Blicharz, Jacek Anioła, Aleksander Walkowski, Grażyna Lewandowicz
Tytuł: Ocena strawności diet zawierających skrobie modyfikowane typu RS w badaniach na szczurach
Źródło: Biul. IHAR. - 2012, nr 266, s. 57-64, il., bibliogr.
p-ISSN: 0373-7837
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 marca 2015].
Polskie słowa kluczowe: badania in vivo ; skrobia oporna ; strawność
Angielskie słowa kluczowe: digestibility ; in vivo researches ; resistant starch
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP