logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: TELICHOWSKA ALEKSANDRA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Aleksandra Telichowska, Marlena Baranowska, Marcin Dziedziński, Oskar Szczepaniak, Joanna Kobus-Cisowska
Tytuł: Carakterystyka liści czeremchy amerykańskiej (Prunus serotina L.) oraz czeremchy zwyczajnej (Prunus padus L.) jako potencjalnego źródła związków aktywnych w preparatach farmaceutycznych
W: II Ogólnopolska Konferencja "Biotechnologia Niejedno Ma Imię" : 23-24 listopada 2019, Książka abstraktów / Red. Małgorzata Pietrowska-Borek, Karolina Buszka, Aleksandra Grzanka.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2019
Szczegóły: s. 65
ISBN: 978-83-943832-3-7
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2019
Autorzy: Joanna Kobus-Cisowska, Oskar Szczepaniak, Dominik Kmiecik, Aleksandra Telichowska, Marcin Dziedziński, Anna Brzozowska, Marta Ligaj, Monika Fedko, Daria Szymanowska, Piotr Szulc, Elżbieta Goryńska-Goldmann
Tytuł: Impact of Salix viminalis carbon as a bioactive component: developed a new proposal of application in functional bread
Tytuł równoległy: Węgiel aktywny z Salix viminalis jako dodatek bioaktywny: opracowanie nowego zastosowania w pieczywie funkcjonalnym
Źródło: J. Res. Appl. Agric. Eng. - 2019, vol. 64, 3, s. 25-30, il., bibliogr., abstr., streszcz.
p-ISSN: 1642-686X
Uwagi: Publikacja przygotowana na 21. Konferencję ROL-EKO w Poznaniu w dniu 10.10.2019 r. - Dostępna również online [Dostęp: 16 października 2019].
Polskie słowa kluczowe: węgiel aktywny ; dodatki bioaktywne ; pieczywo funkcjonalne ; Salix viminalis ; ocena sensoryczna
Angielskie słowa kluczowe: activated carbon ; bioactive components ; functional bread ; Salix viminalis ; sensory evaluation
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/3
Rok: 2019
Autorzy: Joanna Kobus-Cisowska, Oskar Szczepaniak, Marcin Dziedziński, Aleksandra Telichowska, Daria Szymanowska, Piotr Szulc
Tytuł: Innowacje produktowe w przemysle spożywczym jako możliwości pzrewagi konkurencyjnej
W: Konferencja Naukowa "Innowacje w przetwórstwie z wykorzystaniem produktów ekologicznych" : 27-28 wrzesnia 2019 r., Folwark Wąsowo, Książka streszczeń / Red. Barbara Stachowiak.
Adres wydawniczy: Poznań : Uniwersytet Przyrodniczy, 2019
Szczegóły: S2
ISBN: 978-83-7160-949-7
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP