logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SZULCZYŃSKI WITOLD
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 1996
Autorzy: Edward Pospiech, Bożena Grześ, Witold Szulczyński, Dorota Stefańska
Tytuł: Proteinveränderungen bei temperaturbehandeltem Fleisch
Źródło: Fleischwirtschaft. - 1996, vol. 76, 5, s. 555-558, il., bibliogr.
p-ISSN: 0015-363X
Angielskie słowa kluczowe: pork ; protein changes ; conditioning ; water holding capacity ; denaturation
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: GER
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP