logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SZUŁCZYNSKI WITOLD
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 1996
Autorzy: Edward Pospiech, Bożena Grześ, Witold Szułczynski, Bożena Grześ
Tytuł: Protein changes in conditioned pork
Źródło: Fleischwirtschaft. - 1996, vol. 76, 12, s. 1324-1326, il., bibliogr.
p-ISSN: 0015-363X
Angielskie słowa kluczowe: pork ; conditioning ; protein changes ; water holding capacity
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: GER
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej,
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 1993
Autorzy: Edward Pospiech, Bożena Grześ, Dorota Stefańska, Witold Szułczynski
Tytuł: Zmiany białek w wycieku z mięsa świń
W: Jakość żywności - uwarunkowania surowcowe i technologiczne : XXIV Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Wrocław, 29-30 czerwca 1993, Streszczenia referatów i doniesień plakatowych.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczej, 1993
Szczegóły: s. 67
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP