logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SZUŁCZYNSKI W
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 1995
Autorzy: E. Pospiech, B. Grześ, D. Stefańska, W. Szułczynski
Tytuł: Evaluation of water holding capacity of pork meat subjected to conditioning treatment
W: Properties of water in foods : Proceedings of the Sixth Seminar, May 1995.
Adres wydawniczy: [Warszawa] : [Warsaw Agricultural University], [1995]
Szczegóły: s. 69-77, il., bibliogr.
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 1994
Autorzy: E. Pospiech, B. Grześ, W. Szułczynski, D. Stefańska
Tytuł: Analysis of the effect of the rate of porcine meat after-slaughter changes on proteins of its drip
W: Influence of genetics and non genetics traits on carcass and meat quality : IInd International Conference, Siedlce, 7-8 November 1994, Proceedings.
Adres wydawniczy: [B.m.] : [b.w], [1994]
Szczegóły: s. 169-174, il., bibliogr.
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP