logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SZCZUREK WITOLD
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: Witold Szczurek, Mohamed Nabil Alloui, Damian Józefiak
Tytuł: The effects of dietary whey lactose and Lactobacillus agilis bacteria on the growth performance, physicochemical conditions of the digestive tract and the caecal microbial ecology of broiler chickens
Źródło: Ann. Anim. Sci. - 2018, vol. 18, no. 2, s. 483-500, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402 e-ISSN: 2300-8733
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: lactose ; Lactobacillus agilis ; pH ; VFA ; caecal microflora ; in situ hybridisation ; 16S rRNA ; performance ; broilers
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.515
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
2/2
Rok: 2018
Autorzy: Sylwester Świątkiewicz, Anna Arczewska-Włosek, Witold Szczurek, Jolanta Calik, Józefa Krawczyk, Damian Józefiak
Tytuł: The influence of selected feed additives on mineral utilisation and bone characteristics in laying hens
Źródło: Ann. Anim. Sci. - 2018, vol. 18, no. 3, s. 781-793, bibliogr., abstr.
p-ISSN: 1642-3402 e-ISSN: 2300-8733
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 2 stycznia 2019].
Angielskie słowa kluczowe: laying hens ; feed additives ; calcium retention ; bones quality
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.515
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP