logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SZCZUREK W
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: S. Smulikowska, M. Hejdysz, I. Furgał-Dzierżuk, W. Szczurek, A. Ziołecka
Tytuł: Zawartość składników pokarmowych w materiałach paszowych stosowanych w żywieniu drobiu
W: Zalecenia żywieniowe i wartość pokarmowa pasz dla drobiu.
Inf. o wydaniu: Wyd. 5 zmien. uzup.
Adres wydawniczy: Jabłonna : Instytut Fizjologii i Żywienia Zwierząt im. Jana Kielanowskiego PAN, 2018
Szczegóły: s. 105-123
ISBN: 978-83-951612-1-6
Charakt. formalna: PRM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2013
Autorzy: W. Szczurek, B. Szymczyk, A. Arczewska-Włosek, D. Józefiak, M. N. Alloui
Tytuł: The effects of dietary whey protein concentrate level on performance, selected intestinal tract and blood parameters, and thiobarbituric acid reactive substances in the liver and breast meat of broiler chickens
Źródło: J. Anim. Feed Sci. - 2013, vol. 22, no. 4, s. 342-353, il., bibliogr.
p-ISSN: 1230-1388
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 15 maja 2014].
Angielskie słowa kluczowe: broilers ; whey protein concentrate ; feeding ; performance ; blood ; TBARS ; intestinal pH ; protein digestibility
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.591
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP