logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SZCZEPANIAK B
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2006
Autorzy: D. Górecka, B. Szczepaniak, E. Flaczyk, P. Kordubski
Tytuł: Ocena częstotliwości spożycia produktów o zróżnicowanej wartości energetycznej przez kuracjuszy sanatorium w Ciechocinku
W: Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego : II Konferencja Naukowa, Warszawa, 16-17.11.2006 r., Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, [2006]
Szczegóły: s. 40
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2004
Autorzy: B. Szczepaniak, D. Górecka, E. Flaczyk
Tytuł: Wpływ świadomości żywieniowej ludzi młodych na częstotliwość spożycia wybranych grup produktów spożywczych
W: Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne : XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Łódź, 21-22 IX 2004.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej ; Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2004
Szczegóły: s. 218
ISBN: 83-912026-5-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP