logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SWIĄTKIEWICZ S
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: S. Swiątkiewicz, M. Swiątkiewicz, A. Arczewska-Wlosek, D. Jozefiak
Tytuł: The use of genetic engineering techniques to improve the lipid composition in meat, milk, and fish products: a review
Źródło: Animal. - 2015, vol. 9, iss. 4, s. 696-706, il.
p-ISSN: 1751-7311 e-ISSN: 1751-732X
Polskie słowa kluczowe: techniki inzynierii genetycznej ; transgeneza ; zwierzęta produkujące żywność ; produkty pochodzenia zwierzęcego ; n-3 wielonienasycone kwasy tłuszczowe
Angielskie słowa kluczowe: genetic engineering techniques ; transgenesis ; food-producing animals ; animal-origin products ; n-3 polyunsaturated fatty acids
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.056
Punktacja MNiSW: 40.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP