logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STAROSTKA DOROTA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2014
Autorzy: Dorota Starostka, Agnieszka Olejnik-Schmidt, Marcin Schmidt
Tytuł: Zastosowanie bakteriofagów jako środków ochrony żywności. Cz. 1
Źródło: Przem. Spoż. - 2014, t. 68, 2, s. 30-33, il., bibliogr.
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: bakteriofagi ; bezpieczeństwo żywności ; patogeny
Angielskie słowa kluczowe: bacteriophages ; food safety ; pathogens
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2014
Autorzy: Dorota Starostka, Agnieszka Olejnik-Schmidt, Marcin Schmidt
Tytuł: Zastosowanie bakteriofagów jako środków ochrony żywności. Cz. 2
Źródło: Przem. Spoż. - 2014, t. 68, 3, s. 16-18
p-ISSN: 0033-250X
Polskie słowa kluczowe: bakteriofagi ; bezpieczeństwo żywności ; patogeny
Angielskie słowa kluczowe: bacteriophages ; food safety ; pathogens
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP