logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STACHOWIAK JADWIGA
Liczba odnalezionych rekordów: 8



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/8
Rok: 2011
Autorzy: Agata Kurzawska, Danuta Górecka, Przemysław Niedzielski, Zbigniew Krejpcio, Halina Staniek, Julia Wiśniewska, Jadwiga Stachowiak
Tytuł: Pałka wodna jako niekonwencjonalne źródło żywności - ocena stopnia zanieczyszczenia osadów dennych
W: ewolucj@ żywności : XVI Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, Olsztyn, 12-13 maja 2011.
Adres wydawniczy: [Olsztyn] : [Uniwersytet Warmińsko-Mazurski], [2011]
Szczegóły: s. 113
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/8
Rok: 2011
Autorzy: Piotr Goliński, Jadwiga Grabarkiewicz-Szczęsna, Marian Kostecki, Jadwiga Stachowiak
Tytuł: Ćwiczenia z chemii : Analiza ilościowa z elementami chemii organicznej / Pod red. Piotra Golińskiego
Inf. o wydaniu: Wyd. 8.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011. - 157 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-612-0
Polskie słowa kluczowe: chemia ; ćwiczenia laboratoryjne ; analiza chemiczna ; analiza ilościowa ; chemia organiczna
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/8
Rok: 2008
Autorzy: Eleonora Foremska, Piotr Goliński, Jadwiga Grabarkiewicz-Szczęsna, Marta Hryniewicz-Karlik, Marian Kostecki, Jadwiga Stachowiak
Tytuł: Ćwiczenia z chemii : Analiza jakościowa / Pod red. Piotra Golińskiego
Inf. o wydaniu: Wyd. 8.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. - 158 s., [1] k. tabl. zloz. kolor. : bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-515-4
Polskie słowa kluczowe: chemia ; analiza chemiczna ; analiza jakościowa ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
4/8
Rok: 2007
Autorzy: Piotr Goliński, Jadwiga Grabarkiewicz-Szczęsna, Marian Kostecki, Jadwiga Stachowiak
Tytuł: Ćwiczenia z chemii : Analiza ilościowa z elementami chemii organicznej / Pod red. Piotra Golińskiego
Inf. o wydaniu: Wyd. 5 uzup. i popr.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2007. - 157 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 978-83-7160-440-9
Polskie słowa kluczowe: chemia ; ćwiczenia laboratoryjne ; analiza chemiczna ; analiza ilościowa ; chemia organiczna
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
5/8
Rok: 2005
Autorzy: Eleonora Foremska, Piotr Goliński, Jadwiga Grabarkiewicz-Szczęsna, Marta Hryniewicz-Karlik, Marian Kostecki, Jadwiga Stachowiak
Tytuł: Ćwiczenia z chemii : Analiza jakościowa / Pod red. Piotra Golińskiego
Inf. o wydaniu: Wyd. 6 uzup. popr.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. Augusta Cieszkowskiego, 2005. - 158 s. : il., bibliogr. ; 24 cm
ISBN: 83-7160-395-9
Polskie słowa kluczowe: chemia ; analiza chemiczna ; analiza jakościowa ; ćwiczenia laboratoryjne
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
6/8
Rok: 2000
Autorzy: Danuta Górecka, Jadwiga Stachowiak
Tytuł: Charakterystyka strukturalna i zdolności sorpcyjne owsa i jego przetworów
W: Ocena żywności i żywienia : IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe, Poznań, 6-8 września 2000 roku.
Adres wydawniczy: Poznań : Katedra Higieny Żywienia Człowieka; Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. A. Cieszkowskiego, 2000
Szczegóły: s. 65-66
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
7/8
Rok: 2000
Autorzy: Jadwiga Stachowiak
Tytuł: Porównanie zdolności sorpcyjnych otrąb zbożowych oraz preparatów kolagenu i elastyny
W: Ocena żywności i żywienia : IV Krajowe Warsztaty Żywieniowe, Poznań, 6-8 września 2000 roku.
Adres wydawniczy: Poznań : Katedra Higieny Żywienia Człowieka; Wydawnictwo Akademii Rolniczej im. A. Cieszkowskiego, 2000
Szczegóły: s. 64
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
8/8
Rok: 1996
Autorzy: Danuta Górecka, Jadwiga Stachowiak, Witold Janitz
Tytuł: Wpływ składu frakcyjnego i struktury chemicznej błonnika na jego właściwości funkcjonalne
W: Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności : XXVII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Szczecin, 27 - 28 czerwca 1996, Referaty.
Adres wydawniczy: Szczecin : Dział Poligrafii Akademii Rolniczej, 1996
Szczegóły: s. 393-396, bibliogr.
Charakt. formalna: PRZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP