logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STACHNIK MARTA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2019
Autorzy: Monika Sterczyńska, Marta Stachnik, Przemysław Kowalczewski, Joanna Piepiórka-Stepuk
Tytuł: Pestycydy jako problem toksyn występujących w żywności i ich eliminacja na przykładzie produkcji piwa
Źródło: Postępy Tech. Przetw. Spoż. - 2019, t. 29/54, nr 1, s. 82-88, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 0867-793X
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 14 czerwca 2019].
Polskie słowa kluczowe: pestycydy ; toksyny ; ziarna ; owoce ; warzywa ; piwo
Angielskie słowa kluczowe: pesticides ; toxins ; cereals ; fruits ; vegetables ; beer
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP