logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: STACHECKA A
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2016
Autorzy: A. Perczak, B. Ciorga, A. Stachecka, A. Makowska, A. Waśkiewicz
Tytuł: Wpływ warunków wypieku na redukcję deoksyniwalenolu w pieczywie pszennym typu graham
W: 59 Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Chemicznego : Między nami jest chemia..., Poznań, 19-23 IX 2016, Materiały zjazdowe. Część 1, Streszczenia / Oprac. red. Sławomir Borysiak, Bogdan Czajka, Robert Pietrzak.
Adres wydawniczy: Warszawa : Polskie Towarzystwo Chemiczne, 2016
Szczegóły: s. 341, bibliogr.
ISBN: 978-83-60988-23-7
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP