logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SOBCZAK J
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2018
Autorzy: J. Sobczak, J. Stangierski, P. Marek, J. Kijowski
Tytuł: Effect of probiotic administration on productivity and quality of broiler chicken meat
Źródło: Anim. Nutr. Feed Technol. - 2018, vol. 18, s. 79-88, il., bibliogr., abstr.
p-ISSN: 0972-2963 e-ISSN: 0974-181X
Angielskie słowa kluczowe: broiler ; chickens ; carcass ; meat quality ; probiotic ; production
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.309
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/2
Rok: 2011
Autorzy: T. Szablewski, K. Stuper, R. Cegielska-Radziejewska, J. Sobczak, J. Kijowski, J. Perkowski
Tytuł: Wzrost grzybów mikroskopowych w treści jaj konsumpcyjnych
Tytuł równoległy: Growth of microscopic fungi in table eggs
W: XXIII Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PO WPSA "Nauka praktycze drobiarskiej - praktyka drobiarska nauce" : 13-15.09.2011 r., Poznań, Poland. f13-15.09.2011 r., Poznań, Poland, Materiały konferencyjne.
Adres wydawniczy: Poznań : [Uniwersytet Przyrodniczy], 2011
Szczegóły: s. 146-147
Polskie słowa kluczowe: grzyby mikroskopowe ; ERG ; jaja konsumpcyjne
Angielskie słowa kluczowe: microscopic fungi ; ERG ; eggs for human consumption
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP