logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SMOCZYŃSKA PAULINA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2015
Autorzy: Krzysztof Dziedzic, Danuta Górecka, Artur Szwengiel, Paulina Smoczyńska, Katarzyna Czaczyk, Patrycja Komolka
Tytuł: Binding of bile acids by pastry products containing bioactive substances during in vitro digestion
Źródło: Food Funct. - 2015, vol. 6, no. 3, s. 1011-1020, il., bibliogr.
p-ISSN: 2042-6496
Charakt. formalna: ZA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 2.686
Punktacja MNiSW: 30.000
Praca afiliowana przez UP
DOI:
2/4
Rok: 2014
Autorzy: Agata Kurzawska, Krzysztof Dziedzic, Danuta Górecka, Paulina Smoczyńska
Tytuł: Wiązanie kwasów żółciowych przez pieczywo bezglutenowe z udziałem mączki z kłącza pałki wodnej (Typha latifolia) w warunkach trawienia in vitro
Źródło: Probl. Hig. Epidemiol. - 2014, t. 95, nr 3, s. 709-712, bibliogr.
p-ISSN: 1895-4316
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 3 lutego 2015].
Polskie słowa kluczowe: mączka ; pałka wodna ; błonnik pokarmowy ; kwasy żółciowe
Angielskie słowa kluczowe: flour ; common cattail ; dietary fiber ; bile acids
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/4
Rok: 2012
Autorzy: Danuta Górecka, Patrycja Komolka, Joanna Dziedzic, Paulina Smoczyńska, Ewa Flaczyk, Andrzej Sidor
Tytuł: Using biologically active substances in the production of confectionery products
Tytuł równoległy: Wykorzystanie substancji biologicznie aktywnych w wyrobach cukierniczych
W: Rozwój aparatury i prac naukowo badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz analityce : VIII Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Łomża, 23-25.05.2012 r. / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2012
Szczegóły: s. 84-85
Polskie słowa kluczowe: wyroby cukiernicze ; substancje biologicznie czynne ; inulina ; aronia ; morwa
Angielskie słowa kluczowe: confectionery ; biologically active substances ; inulin ; chokeberry ; mulberry
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
4/4
Rok: 2012
Autorzy: Danuta Górecka, Patrycja Komolka, Krzysztof Dziedzic, Paulina Smoczyńska, Ewa Flaczyk, Andrzej Sidor
Tytuł: Using biologically active substances in the production of confectionery products
Tytuł równoległy: Wykorzystanie substancji biologicznie aktywnych w wyrobach cukierniczych
W: Rozwój aparatury i prac naukowo badawczych w przetwórstwie rolno-spożywczym, gospodarce rolnej i leśnej w zakresie automatyzacji procesów oraz analityce : VIII Międzynarodowa Konferencja Naukowa, Łomża, 23-25.05.2012 r. / Red. Izabela Górecka.
Adres wydawniczy: Warszawa : Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Aparatury Badawczej i Dydaktycznej COBRABiD, 2012
Szczegóły: s. 64-65
Polskie słowa kluczowe: wyroby cukiernicze ; substancje biologicznie aktywne ; inulina ; aronia ; morwa
Angielskie słowa kluczowe: confectionery ; biologically active substances ; inulin ; chokeberry ; mulberry
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG, POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP