logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SKWAREK KAROLINA
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2011
Autorzy: Zbigniew Krejpcio, Joanna Suliburska, Andrzej K. Hyżyk, Stanisław Dyba, Karolina Skwarek
Tytuł: Ocena poziomu wiedzy na temat dodatków do żywności oraz ich spożycia w wybranych grupach studentów
Źródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2011, t. 44, nr 3, s. 404-408, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 25 lutego 2014].
Polskie słowa kluczowe: substancje dodatkowe do żywności ; wiedza ; spożycie ; studenci
Angielskie słowa kluczowe: food additives ; knowledge ; dietary intake ; students
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 4.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/2
Rok: 2011
Autorzy: Zbigniew Krejpcio, Joanna Suliburska, Andrzej K. Hyżyk, Stanisław Dyba, Karolina Skwarek
Tytuł: Ocena poziomu wiedzy na temat dodatków do żywności oraz ich spożycia w wybranych grupach studentów
W: XXI Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne "Aspekty zdrowotne żywności i żywienia" : Białystok, 21-23 września 2011, Streszczczenia plakatów i referatów.
Adres wydawniczy: Białystok : Komitet Organizacyjny XXI Ogólnopolskiego Sympozjum Bromatologicznego "Aspekty Zdrowotne Żywności i Żywienia", 2011
Szczegóły: s. 64
ISBN: 978-83-89934-62-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP