logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SARBAK PAULINA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2019
Autorzy: Krzysztof Smarzyński, Paulina Sarbak, Szymon Musiał, Paweł Jeżowski, Michał Piatek, Przemysław Łukasz Kowalczewski
Tytuł: Nutritional analysis and evaluation of the consumer acceptance of pork pâté enriched with cricket powder - preliminary study
Źródło: Open Agric. - 2019, vol. 4, iss. 1, s. 159-163, bibliogr., abstr.
e-ISSN: 2391-9531
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 21 marca 2019].
Angielskie słowa kluczowe: insect ; novel food ; cricket powder ; consumer acceptance ; pâté
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    Adres url:
    DOI:
    2/3
    Rok: 2018
    Autorzy: Paulina Pauter, Maria Różańska, Paulina Wiza, Sandra Dworczak, Natalia Grobelna, Paulina Sarbak, Przemysław Ł. Kowalczewski
    Tytuł: Effects of the replacement of wheat flour with cricket powder on the characteristics of muffins
    Źródło: Acta Sci. Pol., Technol. Aliment. - 2018, 17 (3), s. 227-233, il., bibliogr., abstr.
    p-ISSN: 1644-0730 e-ISSN: 1898-9594
    Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 1 października 2018].
    Angielskie słowa kluczowe: muffins ; cricket powder ; protein enrichment ; texture ; consumer acceptance
    Charakt. formalna: PA
    Język publikacji: ENG
    Praca afiliowana przez UP
    Inne bazy podające opis:
  • Web of Science Core Collection - Emerging Sources Citation Index

    Adres url:
    DOI:
    3/3
    Rok: 2018
    Autorzy: Paulina Pauter, Paulina Wiza, Sandra Dworczak, Natalia Grobelna, Paulina Sarbak, Maria Różańska
    Tytuł: Muffiny z dodatkiem mąki ze świerszczy: wpływ na jakość, teksturę i akceptację konsumencką
    W: III Ogólnopolska Konferencja Nowe Horyzonty w Naukach Przyrodniczych BIOT 2018 : Poznań, 28 maja 2018, Książka abstraktów.
    Inf. o wydaniu: Dane tekstowe w formacie pdf.
    Adres wydawniczy: Poznań : [b.w.], 2018
    Szczegóły: s. 30
    Polskie słowa kluczowe: owady ; mąka ze świerszczy ; super żywność
    Charakt. formalna: PSZ
    Język publikacji: POL
    Praca afiliowana przez UP
      Wyświetl ponownie stosując format:
  • Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP