logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: SADOWSKA K
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2004
Autorzy: K. Sadowska, K. Trojanowska
Tytuł: Zawartość kwasów tłuszczowych w komórkach bakterii względnie termofilnych z rodzaju Bacillus
W: Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne : XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Łódź, 21-22 IX 2004.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej ; Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2004
Szczegóły: s. 111
ISBN: 83-912026-5-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP