logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: ROSZYK H
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2004
Autorzy: B. Stachowiak, H. Roszyk, Z. Czarnecki, M. Zajkowska
Tytuł: Wpływ pH na karotenogenezę u drożdży Phaffia rhodozyma
W: Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne : XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Łódź, 21-22 IX 2004.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej ; Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2004
Szczegóły: s. 114
ISBN: 83-912026-5-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2004
Autorzy: Małgorzata Lasik, J. Nowak, K. Czaczyk, H. Roszyk
Tytuł: Wpływ temperatury oczyszczania gorących ścieków ziemniaczanych na profil zmian wybranych kwasów organicznych
W: Żywność - aspekty technologiczne i prozdrowotne : XXXV Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk, Łódź, 21-22 IX 2004.
Adres wydawniczy: Łódź : Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej ; Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 2004
Szczegóły: s. 256
ISBN: 83-912026-5-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2000
Autorzy: M. Piasecki, M. Gumienna, H. Roszyk, A. Pruska-Kędzior, Z. Kedzior, M. Nogala-Kałucka
Tytuł: Badania nad możliwością wykorzystania kondensatów podezodoryzacyjnych do biosysntezy biosurfaktantów przez szczep Candida bombicola
W: Żywność w dobie ekspansji naukowej : potencjał, oczekiwania, perspektywy : XXXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Poznań, 14-15 września 2000, Streszczenia komunikatów naukowych.
Adres wydawniczy: Poznań : Wydawnictwo - Drukarnia PRODRUK, 2000
Szczegóły: s. 268
ISBN: 83-86707-96-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP