logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RATAJCZAK PRZEMYSŁAW
Liczba odnalezionych rekordów: 5



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/5
Rok: 2013
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Przemysław Ratajczak
Tytuł: Organizacja produkcji piekarskiej a czas zaopatrzenia konsumentów w pieczywo
Źródło: Hand. Wewn. - 2013, lipiec-sierpień (A), s. 302-310, bibliogr.
p-ISSN: 0438-5403
Uwagi: Tytuł zeszytu: Związki czasu z konsumpcją, t. 2.
Polskie słowa kluczowe: produkcja piekarska ; zmiany ; rynek ; pieczywo ; konsumenci
Angielskie słowa kluczowe: bakery production ; changes ; market ; bakery produkts ; consumers
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
2/5
Rok: 2011
Autorzy: Janusz Rutkowski, Jerzy Bykowski, Tadeusz Pawłowski, Czesław Przybyła, Przemysław Ratajczak, Paweł Woźniak
Tytuł: Potrzeby w zakresie konserwacji rowów i kanałów melioracyjnych podstawą koncepcji nowej maszyny
Tytuł równoległy: The need for maintenance of drainage ditches and channels based on the concept of a new machine
Źródło: Nauka Przyr. Technol. [Dokument elektroniczny]. - 2011, t. 5, z. 5, art. 94, il., bibliogr.
http://www.npt.up-poznan.net/tom5/zeszyt5/art_94.pdf
p-ISSN: 1897-7820
Uwagi: Dział: Melioracje i Inżynieria Środowiska.
Polskie słowa kluczowe: rowy melioracyjne ; kanały melioracyjne ; maszyny do robót konserwacyjnych
Angielskie słowa kluczowe: melioration ditches ; melioration canals ; machines for maintenance works
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 5.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
3/5
Rok: 2010
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Przemysław Ratajczak
Tytuł: Świadomość żywieniowa a zachowania żywieniowe konsumentów
Źródło: J. Agribus. Rural Dev. - 2010, 4 (18), s. 41-48, bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1899-5241 e-ISSN: 1899-5772
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 19 kwietnia 2018].
Polskie słowa kluczowe: żywność ; żywienie człowieka ; świadomość żywieniowa ; zachowania żywieniowe
Angielskie słowa kluczowe: food ; nutrition ; nutritional awareness ; eating habits
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/5
Rok: 2010
Autorzy: Elżbieta Goryńska-Goldmann, Przemysław Ratajczak
Tytuł: Polski rynek pieczywa po roku 2000
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2010, t. 12, z. 4, s. 88-94, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 6 sierpnia 2019].
Polskie słowa kluczowe: piekarstwo ; spożycie ; produkcja ; efektywność
Angielskie słowa kluczowe: bakery products ; consumption ; production ; efficiency
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
5/5
Rok: 2003
Autorzy: Przemysław Ratajczak
Tytuł: Ekonomiczne i społeczne aspekty zarządzania jakością w gospodarce żywnościowej
Źródło: Rocz. Nauk. SERiA. - 2003, t. 5, z. 1, s. 217-221, il., bibliogr., streszcz., abstr.
p-ISSN: 1508-3535
Polskie słowa kluczowe: zarządzanie jakością ; żywność ; ekonomika ; gospodarka żywnościowa
Angielskie słowa kluczowe: quality management ; food ; economics ; agribusiness
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 1.000
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP