logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: RADZISZEWSKA JOLANTA
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2016
Autorzy: Magdalena Graczyk, Ewa Gornowicz, Sebastian Mucha, Mirosław Lisowski, Bartosz Grajewski, Jolanta Radziszewska, Marian Pietrzak, Tomasz Szwaczkowski
Tytuł: Odziedziczalność wybranych cech jakości mięsa kaczek
Źródło: Rocz. Nauk. PTZ. - 2016, t. 12, nr 4, s. 9-17, bibliogr.
p-ISSN: 1733-7305
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 17 lutego 2017].
Polskie słowa kluczowe: jakość mięsa ; odziedziczalność ; ocena sensoryczna ; kaczki
Angielskie słowa kluczowe: meat quality ; heritability ; sensory assessment ; ducks
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 7.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
2/3
Rok: 2014
Autorzy: Sebastian Mucha, Ewa Gornowicz, Mirosław Lisowski, Bartosz Grajewski, Jolanta Radziszewska, Tomasz Szwaczkowski
Tytuł: Genetic parameters of carcass traits in ducks from a crossbred population
Źródło: Ann. Anim. Sci. - 2014, vol. 14, no. 1, s. 43-53, bibliogr.
p-ISSN: 1642-3402
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: masa ciała ; cechy tuszy ; odziedziczalność ; kaczki
Angielskie słowa kluczowe: body weight ; carcass traits ; correlations ; crossbreeding ; heritability
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 0.613
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
3/3
Rok: 2014
Autorzy: Sebastian Mucha, Bartosz Grajewski, Ewa Gornowicz, Mirosław Lisowski, Jolanta Radziszewska, Tomasz Szwaczkowski
Tytuł: Mapping quantitative trait loci affecting some carcass and meat traits in duck (Anas platyrhynchos)
Źródło: J. Appl. Genet. - 2014, vol. 55, no. 4, s. 497-503, il., bibliogr.
p-ISSN: 1234-1983 e-ISSN: 2190-3883
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 22 stycznia 2015].
Polskie słowa kluczowe: kaczki ; jakość mięsa ; mapowanie QTL
Angielskie słowa kluczowe: duck ; meat quality ; QTL mapping
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: ENG
Czasopismo umieszczone na Liście Filadelfijskiej, wskaźnik Impact Factor ISI: 1.477
Punktacja MNiSW: 20.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP