logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PRZYBYLSKI WIESŁAW
Liczba odnalezionych rekordów: 3



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/3
Rok: 2018
Autorzy: Katarzyna Nowicka, Piotr Sałek, Danuta Jaworska, Paweł Konieczka, Aleksandra Rosikiewicz, Magdalena Montowska, Wiesław Przybylski
Tytuł: The effect of dietary fish oil and graded level of vitamin E on the quality of poultry meat
W: Meat in technology and human nutrition under its working title Meat as a functional and pro-healthy part of our diet : V International Scientific Conference, Poznań - Tarnowo Podgórne, June 27-29, 2018, Abstracts of plenary lectures & poster presentations.
Adres wydawniczy: [Poznań] : [b.w.], 2018
Szczegóły: s. 66
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/3
Rok: 2006
Autorzy: Bożena Grześ, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Wiesław Przybylski, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska
Tytuł: Porównanie jakości mięsa tuczników o zróżnicowanym genotypie przy uwzględnieniu morfologii włókien mięśniowych
Tytuł równoległy: Comparison of pigs meat quality of different genotypes in relation to morphology of muscle fibers
W: Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu, żywienia oraz jakości tusz i mięsa w nowoczesnej produkcji świń : III Międzynarodowa Konferencja / Red. nauk. Wojciech Kapelański.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2006
Szczegóły: s. 179
ISBN: 83-89334-48-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
3/3
Rok: 2006
Autorzy: Bożena Grześ, Edward Pospiech, Andrzej Łyczyński, Wojciech Kapelański, Wiesław Przybylski, Beata Mikołajczak, Ewa Iwańska
Tytuł: Porównanie wybranych cech jakościowych mięsa pozyskanego od świń o zróżnicowanej masie przedubojowej
Tytuł równoległy: Comparison of selected meat quality traits obtained from pigs of different pre-salughter weight
W: Zastosowanie osiągnięć naukowych z zakresu genetyki, rozrodu, żywienia oraz jakości tusz i mięsa w nowoczesnej produkcji świń : III Międzynarodowa Konferencja / Red. nauk. Wojciech Kapelański.
Adres wydawniczy: Bydgoszcz : Wydawnictwa Uczelniane Akademii Techniczno-Rolniczej, 2006
Szczegóły: s. 178
ISBN: 83-89334-48-8
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL, ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP