logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PISULA ANDRZEJ
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2011
Tytuł: Mięso - podstawy nauki i technologii / Pod red. Andrzeja Pisuli i Edwarda Pospiecha
Adres wydawniczy: Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2011. - 519 s. : il., bibliogr. ; 25 cm + 2 pyty CD
ISBN: 978-83-7583-317-1
Polskie słowa kluczowe: mięso ; przetwórstwo mięsa ; technologia żywności
Charakt. formalna: PM
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2006
Autorzy: Tomasz Florowski, Andrzej Pisula, Janusz T. Buczyński, Barbara Orzechowska
Tytuł: Częstotliwość występowania wad jakości mięsa świń różnych ras hodowanych w Polsce
Źródło: Rocz. Nauk. PTZ. - 2006, t. 2, nr 2, s. 91-97, il., bibliogr.
p-ISSN: 1733-7305
Polskie słowa kluczowe: trzoda chlewna ; rasy zwierząt ; świnia duroc ; świnia pietrain ; świnia polska biała zwisłoucha ; świnia wielka biała polska ; świnia puławska ; świnia złotnicka pstra ; świnia linii 990 ; mięso wieprzowe ; jakość ; wady mięsa ; mięso kwaśne ; mięso DFD ; mięso RSE ; mięso PSE
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP