logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PIASECKA D
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 1992
Autorzy: J.R. Warchalewski, D. Piasecka, E. Klockiewicz-Kamińska
Tytuł: Poszukiwanie współzależności między aktywnością biologiczną wybranych odmian pszenicy, a ich przydatnością technologiczną
W: Postęp w Technologii i Chemii Żywności : Materiały XXIII Sesji Naukowej Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN, Poznań, 17-18 września 1992.
Adres wydawniczy: Poznań : [Akademia Rolnicza], [1992]
Szczegóły: s. 43-46, il., bibliogr.
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 1991
Autorzy: L. Gruchała, E. Kamiński, E. Wąsowicz, D. Piasecka
Tytuł: Charakterystyka właściwości aromatycznych odmian selerów uprawnych w Polsce
W: Ogólnopolski Zjazd Hodowców Roslin Warzywnych : Kraków, 5-6 luty, 1991.
Adres wydawniczy: [Kraków] : [Akademia Rolnicza im. H. Kołłątaja], 1991
Szczegóły: s. 103-105
Polskie słowa kluczowe: korzeń selera ; związki aromatyczne ; związki ftalidowe
Angielskie słowa kluczowe: celery root ; aromatic compounds ; phthalate compounds
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP