logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PEREK A
Liczba odnalezionych rekordów: 2



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/2
Rok: 2011
Autorzy: A. Perek, A. Waśkiewicz, R. Kowalski, W. Dolata
Tytuł: Addition of red wine to steaks affects the formation of heterocyclic aromatic amines during grilling
W: Proceedings of the 5th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław, 19-20 September 2011.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Szczegóły: s. 126
ISBN: 978-83-7717-070-0
Polskie słowa kluczowe: grilowanie ; dodatki do żywności ; wina czerwone ; mięso ; heterocykliczne aminy aromatyczne
Angielskie słowa kluczowe: red wine ; heterocyclic aromatic amines ; meat ; grilling
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
2/2
Rok: 2011
Autorzy: H. Gajewska-Szczerbal, A. Perek
Tytuł: Dynamics of changes in the thermal resistance of the pigs' intramuscular collagen and in the fragility of m. semimembranosus during the production of canned models
W: Proceedings of the 5th International Conference on the Quality and Safety in Food Production Chain : Wrocław, 19-20 September 2011.
Adres wydawniczy: Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2011
Szczegóły: s. 51-52
ISBN: 978-83-7717-070-0
Polskie słowa kluczowe: przetwórstwo mięsa ; obróbka termiczna ; konserwy mięsne ; mięso wieprzowe ; kruchość mięsa ; kolagen śródmięśniowy
Angielskie słowa kluczowe: intramuscular collagen ; resistance ; canned pork products
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: ENG
Praca afiliowana przez UP
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP