logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PATELSKA ANNA
Liczba odnalezionych rekordów: 4



Przej¶cie do opcji zmiany formatu | Wy¶wietl/ukryj etykiety | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/4
Rok: 2015
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Patelska, Damian Jakubowski
Tytuł: Całoziarnowa m±ka jęczmienna w produkcji pieczywa prozdrowotnego
W: Bezpieczna żywno¶ć i racjonalne żywienie podstaw± zdrowia człowieka : XXIV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Wrocław 17-18 wrzesień 2015, Program i streszczenia.
Adres wydawniczy: Wrocław : Uniwersytet Medyczny im. Piastów ¦l±skch, 2015
Szczegóły: s. 97
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa m±ka jęczmienna ; metody wytwarzania ciasta ; zakwasy ; kultury starterowe ; pieczywo pszenno-jęczmienne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
2/4
Rok: 2015
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Patelska, Ewelina Król, Joanna Suliburska, Katarzyna Marcinek, Zbigniew Krejpcio
Tytuł: Pieczywo pszenno-owsiane - jako¶ć i zawarto¶ć składników mineralnych (Ca, Mg, Zn i Cu)
W: Bezpieczna żywno¶ć i racjonalne żywienie podstaw± zdrowia człowieka : XXIV Ogólnopolskie Sympozjum Bromatologiczne, Wrocław 17-18 wrzesień 2015, Program i streszczenia.
Adres wydawniczy: Wrocław : Uniwersytet Medyczny im. Piastów ¦l±skch, 2015
Szczegóły: s. 96
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa m±ka owsiana ; otręby owsiane ; pieczywo pszenno-owsiane ; składniki mineralne
Charakt. formalna: PSZ
Język publikacji: POL
Praca afiliowana przez UP
3/4
Rok: 2015
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Patelska, Damian Jakubowski
Tytuł: Całoziarnowa m±ka jęczmienna w produkcji pieczywa prozdrowotnego
¬ródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2015, t. 48, nr 3, s. 361-366, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa m±ka jęczmienna ; metody wytwarzania ciasta ; zakwasy ; kultura starterowa ; pieczywo pszenno-jęczmienne
Angielskie słowa kluczowe: whole barley flour in production of healthy bread ; methods of dough preparation ; sourdough ; starter culture ; wheat-barley bread
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
4/4
Rok: 2015
Autorzy: Alicja Kawka, Anna Patelska, Ewelina Król, Joanna Suliburska, Katarzyna Marcinek, Zbigniew Krejpcio
Tytuł: Pieczywo pszenno-owsiane - jako¶ć i zawarto¶ć składników mineralnych (Ca, Mg, Fe, Zn i Cu)
¬ródło: Bromat. Chem. Toksykol. - 2015, t. 48, nr 3, s. 367-371, bibliogr.
p-ISSN: 0365-9445
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 7 grudnia 2015].
Polskie słowa kluczowe: całoziarnowa m±ka owsiana ; otręby owsiane ; pieczywo pszenno-owsiane ; składniki mineralne
Angielskie słowa kluczowe: whole oat flour ; oat bran ; wheat-oat bread ; minerals
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 6.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
  Wy¶wietl ponownie stosuj±c format:
Wy¶wietl/ukryj etykiety | Wy¶wietlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP