logo UP

Bibliografia Publikacji Pracowników,
Uczestników Studiów Doktoranckich
i Emerytowanych Pracowników
Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu




Zapytanie: PAPPELBAUM KRYSTYNA
Liczba odnalezionych rekordów: 1



Przejście do opcji zmiany formatu | Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Przesłanie wyników do modułu analizy | Nowe wyszukiwanie
1/1
Rok: 2015
Autorzy: Krystyna Pappelbaum, Jerzy Kasprzak, Katarzyna Czaczyk
Tytuł: Występowanie werotoksycznych Escherichia coli w żywności, ze szczególnym uwzględnienim serotypu O104:H4
Źródło: Żywn. Nauka Technol. Jakość. - 2015, R. 22, nr 5 (102), s. 33-48, il., bibliogr.
p-ISSN: 1425-6959
Uwagi: Publikacja dostępna również online [Dostęp: 4 lutego 2016].
Polskie słowa kluczowe: Escherichia coli ; szczepy werotoksyczne ; żywność ; ogniska zatruć
Angielskie słowa kluczowe: Escherichia coli ; verotoxic species ; food ; poisoning outbreaks
Charakt. formalna: PA
Język publikacji: POL
Punktacja MNiSW: 13.000
Praca afiliowana przez UP
Adres url:
DOI:
  Wyświetl ponownie stosując format:
Wyświetl/ukryj etykiety | Wyświetlenie wyników w wersji do druku | Pobranie pliku do edytora | Nowe wyszukiwanie | Biblioteka Główna UP